Bugun...



Aşkar, "Türk Milletinin Onurunu Koruyacağız!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ata Barlas Aşkar, ABDde New York Belediye Başkanı Eric Adamsa yönelik başlatılan rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında Türk isimlerin geçmesine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2024 14:30

Aşkar,

"Bugün ABD basınında yer alan ve New York Belediye Başkanı Eric Adams'ın Türk iş insanlarıyla ilişkileri doğrultusunda rüşvet aldığı iddiaları, bizleri derinden üzmüştür. Bu durum yalnızca bir yolsuzluk vakası olarak değil, aynı zamanda Türk milletinin onurunu zedeleyen ve uluslararası alanda ülkemizi sıkıntıya sokan bir olay olarak karşımızda durmaktadır. Türk milleti; şerefiyle, gururuyla ve adalet anlayışıyla her zaman dik durmuştur ve bu tür iddialar, milletimizin temiz imajına zarar vermektedir."

"Türk İş İnsanlarına Çağrımızdır"

Ata Barlas Aşkar, bu süreçte Türk iş insanlarının milli menfaatleri gözeterek hareket etmeleri gerektiğini de vurguladı: "Türk iş insanlarına çağrımdır; uluslararası arenada ülkemizi temsil ederken dikkatli ve sorumlu davranmak zorundayız. Türkiye'nin itibarı her şeyden önce gelir ve bu konuda kimseye taviz veremeyiz. Bu tür olayların içinde yer almış kim varsa, hukuki yollarla hesap vermelidir."

"Gerçekler Ortaya Çıkarılmalı"

Ata Barlas Aşkar, basına yönelik çağrısında bu sürecin sonuna kadar takip edilmesi gerektiğinin altını çizdi: "Eric Adams'a yönelik bu iddiaların ardında ne tür ilişkiler yattığı, bu isimlerin ülkemizi nasıl bir duruma soktuğu detaylarıyla sorgulanmalıdır. Bu süreçte bizler, Türk milletinin ve devletimizin çıkarlarını korumak adına bu meseleye sahip çıkacağız. Herkesin aklındaki soru nettir: Bu bağışlar gerçekten rüşvet amacıyla mı yapılmıştır? Eğer öyleyse, bu konuda ülkemizin duruşu nasıl olacaktır?"

Ata Barlas Aşkar, Adil Türkiye Partisi olarak bu tür olayların karşısında olacaklarını ve Türk milletinin haklarını savunmaya devam edeceklerini belirterek, "Milletimize zarar verecek her türlü yolsuzluk ve rüşvetin karşısında duracağız. Türkiye, kimsenin çıkar oyunlarına malzeme edilemez!" dedi.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran'ın çalışmalarından memnun musunuz?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI